Top

Over mij

Welkom! Wat leuk dat je Sarah Rosier jewelry gevonden hebt! 

Als het goed is heb je al lekker rondgesnuffeld en ben je nu nieuwsgierig naar wie er achter deze webshop zit.

Wie?


Mijn naam is Sarah Rosier en ik ontwerp en maak alle sieraden die je in deze webshop vindt. 

Een stukje geschiedenis
Ik ben moeder van Julia Joy ('09) en Samuel James ('14) Julia was mijn inspiratiebron om sieraden voor moeders te gaan maken. Ik wilde namelijk graag een zilveren sieraad waar haar naam en geboortegegevens in verwerkt waren, maar bij juweliers vond ik niet wat ik zocht en op het internet was ook nog nauwelijks iets te vinden (dat is nu wel anders, haha) Toen kwam er ook nog een vriendin van me met hetzelfde probleem en vroeg mij of ik niet iets voor haar wilde ontwerpen.

Zo is het idee geboren om Moeder sieraden te gaan maken. In maart 2010 opende ik mijn webwinkel.
Al snel kreeg ik meer en meer opdrachten, kon ik mijn baan opzeggen en sindsdien werk ik fulltime aan het ontwerpen en creëren van de sieraden en het onderhouden van de webwinkel en de facebookpagina.

Handgemaakt met liefde en passie 
Alle kettingen en armbanden maak ik met de hand uit losse onderdelen van .925 zilver. De namenwoorden en datum(s) stempel ik letter voor letter met de hand in het zilver. Dit is een zeer secuur en arbeidsintensief werkje, waar je een timmermansoog en een zeer vaste hand voor nodig hebt.
Het maken van één sieraad kost veel tijd. Maar dan heb je ook wel een héél persoonlijk en uniek sieraad, dat met veel aandacht, liefde en passie speciaal voor jou gemaakt is! 

Tot slot
Ga lekker verder rondkijken in de webshop en kies een prachtig cadeau uit voor je vrouw, moeder, oma, beste vriendin, zus, geliefde of ... jezelf! Veel tevreden klanten gingen je al voor.
@