Top

Service & Info

Hoe werkt bestellen?
Nadat je alle veldjes bij het door jouw gekozen sieraad hebt ingevuld, doe je het in je winkelwagen. Vervolgens vul je jouw gegevens in en reken je af. Als je nog opmerkingen of verzoeken bij j bestellingen hebt, is er op de laatste pagina in het bestelproces (voordat je op definitief bevestigen klikt) een veldje waar je deze in kunt vullen.
Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op.


Welke betaalmogelijkheden zijn er? 

  1. iDEAL
  2. PayPal (kosten zijn 3% van je totaalbedrag)
  3. Mistercash (voor Belgische klanten)
  4. Via vooraf overmaken naar:
IBAN: NL78ABNA0523300964
BIC: ABNANL2A  t.n.v. Sarah Rosier jewelry o.v.v. je bestelnummer.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland: De standaard verzendkosten bedragen €1,99 tot een bestelbedrag van €75,-. Is je bestelbedrag hoger dan €75,- dan betaal je geen verzendkosten.
België: Tot een bestelbedrag van €75,- zijn de verzendkosten €3,75. Boven €75,- is verzending gratis

Je bestelling wordt dan met gewone brievenbuspost verzonden.

Het sieraad is verpakt in een chique sieradendoosje of satijnen zakje en dat is dan weer verpakt in een stevig verzenddoosje dat door de brievenbus past.

Je kunt ook kiezen voor aangetekende verzending. Dan is je pakje verzekerd en traceerbaar.


Wat is de levertijd?

De levertijd kan variëren van 1 tot 3 weken. De actuele levertijd staat altijd op de bestelpagina van elk sieraad vermeld. Ik maak elk sieraad met de hand en pak het daarna zorgvuldig in. Dat kost tijd, maar dan heb je wel een sieraad dat met liefde, zorg en aandacht is gemaakt en verpakt.
Helaas kan ik verzoeken om bestellingen eerder te leveren dan de aangegeven levertijd niet in behandeling nemen.


Kan ik het sieraad bij ontevredenheid terugsturen?

Omdat het sieraad speciaal voor jou gemaakt en gepersonaliseerd wordt, geldt hierop volgens de Wet Kopen op Afstand geen retourrecht. Losse bedels, kettingen en geboortestenen (oftewel artikelen die niet voorzien zijn van naam, tekst of datum, kunnen in overleg met mij wel geretourneerd worden.

Alle teksten worden met de hand in het zilver gestempeld. Wat betekent dat?


Stempelen wordt met metalen slagstempels gedaan. Elke letter heeft een eigen stempel die je met de hand op het zilver zet en er vervolgens een klap met een hamer op geeft. Dit is een zeer secuur werkje waar je een timmermansoog en een zeer vaste hand voor nodig hebt.
Omdat de letters één voor één gestempeld worden, zullen ze nooit zo perfect uitgelijnd zijn als gegraveerde letters en kunnen de dieptes van en de afstanden tussen de letters iets verschillen. Dat geeft elk sieraad zijn eigen unieke uitstraling en is de charme van handwerk.


Zijn alle sieraden van echt zilver?

Alle sieraden en onderdelen zijn, tenzij anders vermeld, van echt zilver, ook wel .925 zilver, 1e gehalte zilver of Sterling zilver genoemd.

Kan ik een sieraad in opdracht laten maken?

Als je jouw wens of idee naar mij mailt, dan vertel ik je wat de mogelijkheden zijn.