Top

Algemene voorwaarden


Sieraden Stempelen: handwerk!
Bij het stempelen worden de letters één voor één met de hand in het zilver geslagen. Hierdoor zullen ze nooit helemaal perfect op één lijn staan en zullen de afstanden tussen de letters nooit precies gelijk zijn. Je kunt zien dat het handwerk is. Dit geeft de sieraden een unieke en persoonlijke uitstraling en het is de kracht van het concept van Sarah Rosier jewelry. Als je dit niet mooi vindt, kun je kiezen voor de optie "Graveren" Dit doe ik met de graveermachine en geeft een strak en clean resultaat.

Garantie
Op onderdelen en sluitingen van de sieraden zit 6 maanden garantie. Mocht er onverhoopt iets losgaan, afbreken, etc., stuur dan een email naar sarah@sarahrosier.nl Ik zal je dan vragen het sieraad naar mij op te sturen, waarna ik het zal repareren. De verzendkosten voor het opsturen naar Sarah Rosier jewelry is voor rekening van de klant. Het terugsturen naar de klant is op rekening van Sarah Rosier jewelry.

LET OP! Omdat zilver een zacht metaal is, zullen er na verloop van tijd krassen op komen en zal de glans minder worden. Dit valt NIET onder de garantie.
In combinatie met geboortekristallen van Swarovski, komen er sneller krassen op het zilver. Dit heeft niet te maken met slechte kwaliteit, maar is een eigenschap van .925 zilver.

Doordat het zilver langzaam oxideert wanneer het in aanraking komt met zuurstof en de huid, wordt het donkerder van kleur of zelfs zwart. Ook dit valt NIET onder de garantie. Om te voorkomen dat het zilver zwart wordt als je het niet draagt, adviseer ik het in een afgesloten plastic zakje te bewaren, in een afgesloten sieradenkistje.

Levering en betaling
Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je een bevestigingse-mail waarin de bestel- en betalingsgegevens vermeld staan. Zodra de betaling door mij is ontvangen wordt je bestelling binnen 1-2 weken gemaakt en verzonden. Indien de levertijd afwijkt, zal ik je daarover inlichten en overleggen wat je wensen zijn. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal of vooraf overmaken.

Reserveren
De bestelde producten worden 7 dagen gereserveerd. Wanneer er na 4 dagen nog geen betaling is ontvangen krijg je een herinnerings e-mail. Als er dan na 3 dagen geen reactie volgt ga ik ervan uit dat je de bestelling wenst te annuleren en vervalt de reservering. Ik zal je hiervan wel op te hoogte brengen.

Ruilen/retourneren
Omdat het sieraad speciaal voor jou wordt gemaakt, geldt hierop volgens de Wet Kopen op Afstand* geen retourrecht. Bij ontevredenheid kun je natuurlijk wel contact met mij opnemen. Dan bekijken we samen of ik iets voor je kan betekenen. Ik zal altijd mijn uiterste best doen tot een bevredigende oplossing te komen.

*Informatie over de wet Kopen op Afstand vindt je op de website van Consuwijzer: https://www.consuwijzer.nl/thema/koop-op-afstand

E-mail: sarah@sarahrosier.nl
Telefoon: +31 (0)6 - 46 15 02 83